Prins Mark van Jan van Gust van de Dennenoord

De rasechte brabantse “Prins Mark van Jan van Gust van de Dennenoord” is een ondernemende man, hij werkt in zijn eigen bedrijf als klusser en runt een internetwinkel. Prinses Merel is dierenarts en eigenaar van Dierenkliniek Dennenoord, gevestigd naast hun woonboerderij aan de Hapertseweg in Duizel. Die lokatie stond vroeger ook wel bekend als “Den Dennenoord”. Tevens is dit ook de geboortegrond van zowel Prins Mark als van vader Jan en van opa Gust, vandaar ook de naam van de Prins.
In de vrije tijd van Mark gooit hij graag een pijl in de KDO dartcompetitie met zijn dartteam. Ook in de interne duizelse dartcompetitie gaat hij regelmatig lopen met de kampioenstitel.
Het prinsenpaar geniet van de ruimte van het buitengebied met hun gezin en de honden en de paarden , maar is ook graag onder de mensen en betrokken bij activiteiten in het dorp en verenigingsleven. De twee oudste dochters Norah en Lotte zijn al jaren dansmarietje en ook jongste dochter Emma staat te springen om volgend jaar een dansmarietje van de Zwetsers te worden.

Het hele gezin zal volop gaan genieten van carnaval met als motto: Carnaval met Prins Mark van Jan van Guste…pas als de lichten uit gaan zullen we rusten!